Home/WIN // AANPASSEN RES WERKPLEK INSTELLINGEN

WIN // AANPASSEN RES WERKPLEK INSTELLINGEN

In uw RES werkplek kunt u verschillende instellingen aanpassen. In dit artikel wordt er een toelichting gegeven hoe u deze instellingen kunt inzien, aanpassen, hoe u uw statestieken kunt bekijken en software kunt instelleren.

1. Open via Start -> RES One Workspace-instellingen -> Workspace-instellingen uw werkplek instellingen.
  2. U krijgt onderstaande scherm te zien:
  3. In de tabbladen Menu Start, Bureaublad, Aan de taakbalk vastmaken en Aan het menu Start vastmaken kunt u de programma’s met de pijltjes knoppen activeren of deactiveren. Na het selecteren en activeren van de juiste programma’s klikt u op de knop “Instellingen nu doorvoeren”.
  4. Voor het tabblad opstarten geld dezelfe manier als voor de tabbalden van stap 3, alleen bij opstarten worden de programma’s niet alleen toegevoegd maar ook iedere keer na het inloggen automatisch opgestart.
  5. Voor het wijzigen van uw bureablad achtergrond gaat u naar het tabblad “Achtergrond”. U ziet dan onderstaand scherm:
  6. Via de knop selecteren kunt u een afbeelding selecteren en dee kiezen als bureaublad achtergrond. Na het selecteren van de gewenste afbeeling klikt u op “Instellingen nu doorvoeren”.
  7. Via het tabblad opties kunt u extra opties wijzigen zie onderstaande afbeelding:

Ook kunt u hier uw wachtwoord wijzigen, zie onderstaande afbeelding:
  8. Via het tabblad diagnostiek kunt u de gegevens van uw sessie / werkplek zien. Dit kan handig zijn voor als u support krijgt van de servicedesk. Zie onderstaande afbeelding als voorbeeld:
  9. Via het tabblad overige kunt u software op uw werkplem installeren en u kunt uw gegevens / statestieken inkijken. Een voorbeeld van het tabblad overige wordt hieronder weergegeven:
  10. Via de knoppen Installeren, Verwijderen en Toegang wijzigen kunt u software op uw computeren installeren of verwijderen door de wizzard te volgen. Via toegang wijzigen kunt u aangeven wie het geïnstelleerde programma kan gebruiken. Via de knop gebruikersrapportage kunt u alle statestieken van uw eigen account online inzien. Zie hieronder een voorbeeld: