Home/JESSIX CLOUD // DOMEINSYSTEEM (DNS EN DOMEINBEHEER – JESSIX PLATFORM)

JESSIX CLOUD // DOMEINSYSTEEM (DNS EN DOMEINBEHEER – JESSIX PLATFORM)

Jessix Cloud // Domeinsysteem (DNS en Domeinbeheer – Jessix Platform)

Voor al uw domein en DNS beheer kunt u grbruik maken van Domeinsysteem.

U kunt domeinsysteem bereiken via: https://www.domeinsysteem.nl/inloggen.html

U ziet dan de login pagina. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.:

U krijg na het inloggen een scherm te zien met alle domeinen waar u toegang tot hebt:

Via het opties menu kunt u de instellingen van uw domein beheren en aanpassen: