Home/Inloggen op VPS

Inloggen op VPS

Stappenplan inloggen cPanel / WHM via je domeinnaam

Over het algemeen gebruik je jouw domeinnaam om de inlogpagina van cPanel of WHM te bereiken.

Stap 1. Als je ervoor kiest om via je domeinnaam in te loggen, voer dan het volgende link in je browser in:

https://www.jouwdomein.nl:208X

Stap 2a. Om in te loggen in cPanel vervang je de X met een 3.

Stap 2b. Om in te loggen in WHM vervang je de X met een 7.

Stap 3. Je wordt nu gevraagd voor je gebruikersnaam en wachtwoord. Beide kunnen gevonden worden in de informatie mail die je ontvangen hebt na het bestellen van je hosting pakket. Hou er rekening mee dat je gebruikersnaam nooit een e-mailadres is.

Let op: Je domeinnaam kan eindigen .nl, .be, .eu, etc. Hou hier rekening mee.
Voorbeeld: Je website is mijnhobby.com en je wilt in cPanel inloggen, dan is je cPanel link https://www.mijnhobby.com:2083