Home/APP // HOW TO INSTALL ESET SECURITY ON WINDOWS

APP // HOW TO INSTALL ESET SECURITY ON WINDOWS

In dit artikel wordt er toegelicht hoe Eset Security kan worden geïnstalleerd op uw Windows PC.

Eerst download het Installatie bestand vanuit uw e-mail bericht dat u hebt ontvangen van Eset. Na het installatiebestand te hebben opgeslagen kunt u het .EXE bestand openen.

Kies voor Doorgaan.

De benodigde bestanden worden gedownload.

Kies voor “Ik ga akkoord” om de Eset voorwaarden te accepteren en het product te installeren.

Kies voor “Detectie van potentieel ongewenste toepassingen inschakelen”

Kies daarna voor “Installeren”

De installatie wordt uitgevoerd.

De installatie is klaar. Kies “Gereed” om uw product te activeren.

Voer de licentiecode die u hebt ontvangen via de mail van Eset. Na het invoeren klikt u op “Activeren” om het activatieproces te starten.

De licentie wordt geactiveerd bij Eset.

Uw licentie is succesvol geactiveerd bij Eset. Klik op “Gereed” om gebruik te maken van uw product.

U ziet uw startscherm van uw Eset beveiligings software.