Home/APP // HOE MOET JE IN LOGGEN OP OFFICE365 PORTAL?

APP // HOE MOET JE IN LOGGEN OP OFFICE365 PORTAL?

In dit artikel wordt u uitgelegd hoe u kunt inloggen op de portal van Office365.

Als eerste open u de volgende website: http://portal.office365.com. Onderstaande pagina zal verschijnen:

Op deze pagina kunt u inloggen door uw gebruikersnaam (zakelijk e-mail adres) en wachtwoord in te voeren.

Na het inloggen zal onderstaande pagina verschijnen:

Voor het openen van de gewenste Office365 applicatie klinkt u op het icoon met de betreffende applicatie/service naam.

U kunt ook het Office365 pakket installeren door in uw venster te kiezen voor “Office 2016 installeren” (mits dit binnen uw abonnement mogelijk is).