Home/APP // HANDLEIDING SKYPE VOOR BEDRIJVEN

APP // HANDLEIDING SKYPE VOOR BEDRIJVEN

In dit artikel wordt u uitgelegd hoe u kunt inloggen, een chat start en een contactpersoon toevoegt in Skype voor Bedrijven.

Hoe kunt u inloggen bij skype voor bedrijven:

U opent de Skype voor bedrijven applicatie en voert uw gebruikersnaam en wachtwoord in in de daar voor bestemde velden. Klik daarna ter bevestiging op “Aanmelden”

Als u bent ingelogd krijgt u onderstaande te zien:

U kunt een nieuwe contactpersoon toevoegen via het icoon aan de rechterzijde van “Nieuw” en dan kiezen voor “Een contyactpersoon buiten mijn organisatie toevoegen”. U kiest dan voor een “Skype-gebruiker” of voor een “Skype voor Bedrijven-gebruiker”. U krijgt een vervolg scherm waarin u het e-mailadres of een Skype-naam kunt invoeren en de persoon aan een groep kan toevoegen. U bevestigd dit met de “OK” knop.

Als u een contactpersoon binnen uw organisatie wil toevoegen kunt u dit doen door de naam of een gedeelte van de naam in te voeren in het veld “Iemand zoeken”. Als de gezochte persoon zichtbaar is kunt u de persoon via de rechtermuisknop toevoegen aan een groep naar keuze.

Nadat u een of meerdere contactpersonen hebt toegevoerd en een of meerdere van deze personen online zijn (groene status hebben) kunt u dubbel op de naam van de persoon klikken op een chat venster te opnemen. Zie hieronder als voorbeeld.

Via bovenstaand scherm als voorbeeld kunt u chatten met de persoon.

Voor het starten van een videogesprek, zie hieronder een voorbeeld inclusief markering.